AZ ÖN NEVE:*
E-Mail:
Üzenete:*

EDDIGI HOZZÁSZÓLÁSOK:

Kiss Sándor írta 2012-03-06 10:41-kor:
A hétvégén Olaszból jöttünk hazafelé Debrecenbe,és teljesen véletlenül estünk be az étterembe, szombaton vacsorára. Szeretném tiszteletemet és elismerésemet kifejezni a chéf-nek, hiszen fantasztikus ételeket fogyasztottunk. Az ízek harmóniája, a jó minőségű alapanyagok és a letisztult, finomságos ételek egysége, a világon bárhol megállnák a helyüket. Debreceni létemre a városomban is ritkán,vagy talán nem is találkoztam ilyen tökéletes fogásokkal ( a kakashere pörkölt volt a legeslegfinomabb),de mind a négyen nagyon elégedettek voltunk. Köszönjük szépen! Ajánlani fogjuk mindenkinek!
Adrián írta 2012-01-21 11:13-kor:
Példátlan korrektséggel találkoztam,mikor az étteremben felejtett övtáskámat amiben pénztől kezdve bankkártyáig telefonig minden volt, a pincérek megtaláltak,és hiánytalanul visszakaptam. A kínálatról pedig csak annyit: A szakácsok finoman,magyarosan főznek és a svédasztal nagyon bőséges, mind e mellett nagyon reálisnak tartom az árakat! A 60as Fogadó nálam egyelőre a legszimpatikusabb étterem ! ! ! ! !
Barbi írta 2011-12-09 13:38-kor:
Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Köszönjük a finom ételeket, a hibátlan vendéghez való hozzáállást, a profizmust. Ha legközelebb az M3-on járnánk, akkor is a 60-as Fogadóra esne a választásunk. Kívánunk minden jót,és sok vendéget a továbbiakban is! Kassai Barbara
Kinga írta 2011-11-30 18:20-kor:
Miskolcról tartottunk hazafelé,és mivel megéheztünk,megszomjaztunk betértünk a fogadóba: Az ételek, italok finomak voltak, bár azt hiszem a fiúknak sikerült meginni a teljes pálinka készletet. :) Mindenki nagyon udvarias, mosolygós volt, nagyon jól éreztük magunkat!
TIBOR írta 2011-10-18 10:06-kor:
Sziasztok! Ismételten szeretném megköszönni a nálatok töltött vacsorát! Fantasztikus és bőséges ételek, italok, készséges pincérek, és családias hangulat. Örök élmény marad, és még betérünk ide. További sok sikert, és sok sok vendéget kívánok Önöknek!